Asiantuntevasti kirjanpidot
Neuvontaa antava tilitoimisto

Taloushallintoliiton jäsen  Auktrorisoitu tilitoimisto

Tilitoimisto Tuovinen Ky on asintunteva ja palveleva tilitoimisto. Kirjanpitäjiä on omistajan lisäksi seitsemän kappaletta. Jokainen kirjanpitäjä hoitaa asiakasyrityksensä alusta veroilmoituksen laatimiseen asti itse. Hän tiliöi, tallentaa, tekee tilinpäätöksen, tasekirjan ja veroilmoituksen. Laskee palkat, tekee alv-ilmoitukset ja palkkalaskennan ja lähettää tiedot sähköisesti verohallinnolle ja vakuutusyhtiöille. Eli asiointi tapahtuu meillä aina saman henkilön kanss.
Tosin joskus on kissakin auttamassaKäytössämme on Visma Oy:n Fivaldi kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelmistot sekä Dirika laskutusohjelma.
Tilinpäätösten analysoinnissa käytämme Talgraf ohjelmistoa.
Ohjelmat ovat helppokäyttöisiä ja niiden tuki toimii. Dirika laskutusohjelman tuki toimii erinomaisesti, johtuen varmaan siitä, että ohjelmistotalo on suhteellisen pieni ja puhelimella pääsee suoraan oikealle henkiölle.

Fivaldi ohjelmisto antaa mahdollisuuden asiakkaillemme katsoa suoraan tuloslaskelmaa ja tasetta ohjelmasta ajantasaisesti (katseluoikeudet). Asiakkaamme voi saada myös oikeudet itselleen laskutukseen, myyntireskontraan tai/ja ostoreskontraan sekä palkkalaskentaan. Tällöin tiedot tulevat suoraan näistä kirjanpitäjälle kirjanpitoon.

Oma taloushallintomme on   pilvipalvelussa. Kätevä tilaratkaisu, eikä omaa isoa serveriä tarvita ja ohjelmisto ja tiedot on koko ajan ajan tasalla.
Pilvipalvelua voimme käyttää myös tietojen välitykseen asiakkaillemme.